Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Het hele jaar door genieten van een groene oase?

Het kan met Groendesign Vancampfort aan uw zijde. We zorgen voor een totaalpakket, dat zowel het tuinontwerp, de tuinaanleg als het tuinonderhoud achteraf tot in de puntjes voor u verzorgt. De ideale mix voor iedere woonst!

Tuinaanleg

Bent u iemand die graag tijd doorbrengt in zijn tuin? Dan verdient deze des te meer alle mogelijke aandacht die hij krijgen kan. Wilt u daarom graag een tuin die volledig beantwoordt aan al uw wensen en vereisten? Ga dan voor Groendesign Vancampfort als partner voor uw tuinaanleg in Leuven: perfectie en volmaaktheid gegarandeerd!

Tuinontwerp

Heeft u uw droomtuin voor ogen, maar weet u niet hoe u deze plannen en ideeën kan waarmaken? Neem dan Groendesign Vancampfort onder de armen voor een feilloos ontwerp. We zorgen er immers voor dat uw dromen één voor één in vervulling gaan in een uniek en stijlvol tuinontwerp in Leuven, dat perfect matcht met uw eigen stijl.

Tuinonderhoud

Planten, bloemen, struiken, gras, hagen en bomen: ze vergen een heleboel onderhoud, wat veel tijd en energie vergt. Wilt u uw tuinonderhoud daarom liever uit te besteden aan een echte professional? Kies dan voor Groendesign Vancampfort voor zorgeloos genot. Een piekfijne en verzorgde look het hele jaar door, ideaal toch?
Specialiteiten

Een vakkundige partner voor uw tuinaanleg in Leuven?

Die heeft u bij deze gevonden. Misschien bent u gedurende enige tijd al op zoek naar een goede referentie op het gebied van tuinaanleg in Leuven, omdat u uw tuin aan een grondige renovatie wilt onderwerpen? Of misschien bevindt u zich in een nieuwbouwproject en zoekt u nog iemand die u van een professioneel advies kan voorzien voor de aanleg van uw droomtuin? Met meer dan twintig jaar ervaring in de groensector, is Groendesign Vancampfort dé referentie in omstreken!

Een tuin kan op diverse manieren worden aangelegd en geen enkele tuin is dan ook dezelfde als diegene ernaast. Misschien heeft u al enkele ideeën over de looks die u uw tuin wenst aan te meten? Of misschien heeft u helemaal geen idee hoe u aan dit project moet beginnen? Geen probleem. We lijsten met het grootste plezier al uw wensen op en houden hierbij ook meteen rekening met het karakter van uw woonst. Uw tuin is immers het verlengde ervan en moet een mooi geheel vormen. Maar wat de looks betreft, zorgen wij voor een volmaakte tuinaanleg in Leuven, dewelke tot in de puntjes wordt uitgevoerd door een team van specialisten.

Ze hebben één voor één groene vingers en uw tuin is als het ware hun tweede habitat. Het resultaat? Een prachtig geheel van alle elementen die u maar wenst. Gaande van bloemenperken tot bomen, van (zwem)vijvers tot terrassen, van zitbanken tot wandelpaden. Ook op het gebied van elektriciteit en verlichting helpen we u met plezier uit de nood, zodat uw tuin ook ´s avonds kan schitteren in al haar glorie.

Een tuinaanleg in Leuven met een vlekkeloos verloop

Besluit u met ons in zee te gaan voor een gedeeltelijke of een volledige tuinaanleg in Leuven? Dan bent u zeker van een feilloze uitvoering. Niet alleen gaan we grondig te werk bij elke te ondernemen stap, we zorgen ook voor een strikte naleving van alle gemaakte afspraken bij het voorafgaande tuinontwerp. Dit zorgt ervoor dat u weldra kunt relaxen en genieten in uw tuin die volledig overeenstemt met deze uit uw dromen!

Bovendien maken we steevast gebruik van de allerbeste materialen en producten. Bij ons is er geen plaats voor een derderangresultaat, wat maakt dat werkelijk elk element in uw tuin is opgetrokken of gemaakt van kwaliteit van de hoogste plank. Zowel uw houtwerk als uw tegelwerken, zowel uw verhardingen als uw grondwerken.

Klinkt dit goed in de oren en wilt u te weten komen wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met Groendesign Vancampfort op. Uw specialist in tuinaanleg in Leuven is steeds bereikbaar via het telefoonnummer +32 (0)14.813.743, via het e-mailadres groendesignvancampfort@telenet.be of via het online contactformulier. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen!
© 2014-2017 Groendesign Van Campfort
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Vimeo
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Groendesign Van Campfort
Korte Heide 17
2490 Balen
Tel.: +32 14813743
GSM: +32 498112978
Contacteer ons